“De coaching die ik laatst van Vere heb ontvangen was een... mega doorbraak!! Wat gaat ze diep tot de kern. Ze voelt zo goed aan wat je nodig hebt en geeft je tips en handvaten om weer verder te kunnen in je proces - ik ben haar mega dankbaar”
— Kristi @whoisthatspiritjunkie - Lifecoach & speaker
 
 

Are you ready to unleash the deepest parts of your soul now?

creëer een immens contact met je soul & ontketen je potentieel vanuit diepe flow

Soul Diving Transformation Program – een 3 maanden of 6 weken transformation program waarin ik samen met jouw de diepte in duik, tot het ontketenen van jouw soulsvoice met… coulance.. én soulfull moneyflow.

Tijdens de deep diving 1:1 sessions duiken we samen diep naar het leven waar jouw soul om schreeuwt.

Door middel van energy healing en mindset work ruimen we oude limting beliefs en blokkades op en transformeren we jouw mindset en energie zoudat jij jouw souls voice & blueprint kan ontvouwen in de wereld.’’Duik samen met mij naar het leven waar jouw soul om schreewt en ontdek de sleutel tot een soulled life & business ‘‘

De energie van het soul diving transformation program?

Ze is: zacht + fierce. spacious en fluid. Ze is een met de elementen, water, aarde, space, air.

Ze ademt, possibilities & creations, ze ademt; its SAFE TO BE YOU - TO DO YOU

Ze is het laatste zetje in het opruimen van oude beliefs, limiting stories, en patronen. Ze is klaar om met jouw een nieuw verhaal te schrijven

Ze is feminine flow - ze laat je zien dat business FLOW kan zijn en success niet gelijk staat aan ‘harder’ werken.

Ze laat zien dat money een beautiful resource is (!) een creator op zich, die voor jouw abundantly beschikbaar is als jij jezelf in alignment brengt met haar.

 

Voor wie is het Soul Diving Transformation Program?

Ze is voor de coaches, healers, yogateachers, mama’s, massagetherapists, de businessmentor, de musicant, de creatieveling, de zangeres, de lightworker….. de vrouw in jouw die klaar is om .

Haar volledige potentieel te ontketenen en aanspraak te maken op haar unieke plek in de wereld.

Zij die voelt dat haar inner voice sterker is dan haar oude verhalen en angsten voor het delen voor het gene wat diep in haar naar buiten wil komen.

Zij die klaar is om oude limiting beliefs, oude pijn stukken, en blokkades vaarwel te zeggen en te kiezen voor de weg van haar soul.

Zij die klaar is compleet te luisteren naar haar Souls Voice en haar unique gifts te delen op haar eigen autentieke manier - met flow - licht - courage - sovereignty - en een diepe connectie met haar soul

Zij die klaar is om rijkelijk te gaan ontvangen voor het werk wat zij doet in de wereld.

Is this you? Don’t wait any longer sis. Lets talk.

 
Vere is een fijne spiegel, iemand om mee te sparren en je struggles mee te delen. De intensive met Vere heb ik als magisch ervaren! Ik heb mooie inzichten opgedaan over mijn gift en woorden aan mijn gevoel kunnen geven. Daarnaast ben ik erg gegroeid op het gebied van mijn money mindset. Ik heb ook haar ebook aangeschaft, aanrader! Ik zou iedereen een intensive met Vere gunnen!
— Annemiek @annemiektenhoven - Coaching Counseling Utrecht
 

what can you expect from the deepdiving transformation program?

  • 3 MAANDEN WEKELIJKS ONLINE PRIVATE ZOOMCALLS MET MIJ

  • 90 MIN DEEPDIVES FOLLOWED BY 45 MIN INSPIRED ACTION CALLS

  • NA IEDERE DEEPDIVE SESSIE EEN PERSONALIZED GELEIDE MEDITATIE OPNAME AFGESTEMD OP JOUW PROCES

  • PERSOONLIJKE VISUALISATIE EN ENERGY OEFENINGEN OM JOUW NIEUWE BELIEFS TE EMBODYEN

  • PERSOONLIJKE AFFIRMATIES NA IEDERE DEEP DIVE SESSIE

  • PRAKTISCHE TOOLS OM JOUW SOULSVOICE DE WERELD IN TE GAAN ZETTEN

  • UNGOING 1:1 SUPPORT VIA WHATSAPP / VOXER OF EMAIL

 
 
Dankzij Vere zie ik precies waar ik aan moet werken in mijn proces zodat ik echt kan zijn wie ik ben, wie ik wil zijn en dit ook kan uitstralen naar de rest van de wereld
— Nikita Alana @nikitaalana - nutritionist & coach
NL - Vere helpt mij bij mijzelf te blijven, te vertragen, en de ruimte te nemen voor mijzelf. Ze spiegelt mij daar waar nodig zodat ik de groei kan waarmaken die ik graag wil. ”
— Doreen @overthemoonwithyourself - hollistic nutritionist
Het is haar authentieke energie, haar verhaal, wat mij zo enorm inspireert. Haar aanwezigheid is en brengt healing. Ze heeft een natuurlijk talent voor invoelen en daarna precies de juiste inzichten te geven. Met haar fijngevoeligheid weet zij mij telkens op precies de juiste plek in mijn levensproces te raken.
— — Illona - www.ilonalucia.com - Yoga Teacher & Reiki guide