Back to All Events

Emotions & Essential Oils Workshop with Caroline De Jong

Wanna learn more about the magic bottles that changed up my life?

June 7th i'm hosting an essential oils class all about doTERRA essential oils. 

This workshop will be hosted in dutch

Samen met Caroline de Jong (@the.lifechanger) nodig ik je uit voor een workshop over Essentiele Olien en de werking hiervan op onze emoties. 

Wil je meer leren hoe deze kleine flesjes vol geuren mijn leven echt compleet hebben veranderd? 

Dan nodig ik je uit om zaterdag 7 juli deze essential oils Emotion workshop bij te wonen! Samen met Caroline de Jong In deze workshop vertel ik je uitgebreid over hoe jij essentiele olien kan inzetten om jezelf emotioneel te ondersteunen. 

Ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder deze oliën en deel graag mijn kennis, ervaringen en praktische tips met jou. Zodat jij ook deze 100% pure essentiële oliën kan inzetten om zowel op emotioneel als spiritueel vlak jezelf te ondersteunen! 

tijdens de workshop gaan wij je samen een uitleg geven over essentiele oliën, gaan we de oliën ruiken, proeven, ervaren en ga je uiteraard met een sample naar huis zodat je thuis je eigen ervaring met de oliën kan ontdekken! 

Samen met jou kijk ik naar je behoeften, waar de olie je bij zou kunnen ondersteunen en hoe je deze zou kunnen toepassen. Ieder mens is uniek en daar sluiten deze oliën juist zo bijzonder bij aan. Samen kijk ik met jou naar hoe je de oliën kan inzetten in je dagelijks leven om je in optimale energie door de dag te laten gaan! Met een jumping out of bed energy! Want dat is wat deze oliën voor je kunnen doen. 

Voor deze workshop vraag ik een kleine bijdrage van €5-, dit is inc thee, drinken, een healthy snack en een olie sample. 

Datum: Zaterdag 7 juli 

Tijd: 11.00 - 13.00

Locatie: Koningin Marialaan 15 Den Haag

For questions of om je aan te melden, say hi! Hello@verevermeulen.com

I hope to see you then! 

IMG_9730.JPG