Being of Service

Van waarde zijn voor iemand.... dat is waar ik over wil schrijven vandaag.

Ik kreeg een prachtig bijzonder compliment van een van mijn coachingsklanten hoe dankbaar ze was voor het gezien worden, dat zij helemaal zichzelf mag zijn, zonder oordelen, zonder moeten, helemaal mag zijn.

Dit bracht een grote glimlach op mijn gezicht. 

Ik trok gisteren een prachtige kaart samen met twee vriendinnen uit een Orakel set. Ik vroeg om guidence... de kaart die onder andere naar boven kwam was 'Be Of Service'. 

En ook... de week ervoor toen ik wandelde in het Haagse Bos en eens niet een podcast of muziek op had maar luisterde naar de stile hoorde ik de stille stem van mijn intuïtie; Ben van waarde voor iemand anders. Be of Service, Be of Service, Be of Service...

Het is bijzonder hoe het universum je de weg leid als je toestaat ernaar te luisteren. Hoe bijzonder is het dat deze woorden zo ontpopten tijdens mijn wandeling, en daarna.. in een orakel kaart.

Be of Service, dat is altijd al wat ik gevoeld heb waarom ik hier ben, op deze aarde, in deze time and space reality. Om anderen te helpen bij hun innerlijke kracht te komen, bij hun pure source energy, bij wie ze werkelijk zijn. En ze vanuit daaruit helpen... om zichzelf de wereld in te zetten, om te groeien en zich te ontpoppen tot een prachtig mens dat straalt vanuit haar kern! 

Je mag er zijn. Ik zie je. Dat waren de woorden van een van mijn eerste eigen spiritueel coach, teacher. 
Je mag er helemaal zijn. In al jouw pracht. In je kracht. In wie je bent. Met jouw unieke gift. Met jouw unieke verhalen. Met jouw unieke energie. Een energie waarmee je werelden kan creëren.

Het is mijn gift.... en pad om jouw te leiden naar deze innerlijke pure plek. Deze plek van je true original energy. I'm of service. I'm off service to guide you to your true energy. 

Ik zie het altijd als een stoflaagje dat soms op iemand of iets heen ligt... de kern is er al.. was er al tijd al... soms is het alleen nodig het stof laagje ervan af te blazen.... 

Ik ben hier om jouw echt echt echt volledig in je potentie te zetten, om je de tools in handen te geven dat je weet hoe je bij deze true kern kan komen en blijven. 

Ik zie je. Je mag er zijn. 

I'm of service. For you. 

For the good of all.

For the universe.

For this world.

Big X Vere 

Let Your Heart Speak To Others
veresoulempowerment
Vere vermeulenComment