Filling up your inner well. Wat voedt jou?

You’re only task is to make sure your own well is full, cause if it isn’t full, you can’t give to others. 

What nurtures and nurishes you?

Wat voedt jou? Wat geeft je energie? Wat zorgt ervoor dat je kan geven aan anderen?
Een van mijn grootste leerpunten en inzichten van de afgelopen maanden is het waarderen en het aandacht geven aan mijn eigen welzijn. Aan mijn eigen wellbeing en het verzorgen van mijn emmertje met water, water dat synoniem staat voor wat ik te geven heb aan de wereld!

Want als mijn emmertje met water niet vol is, hoe kan ik het dan delen met anderen?

Een groots inzicht na het geven van veel yoga en pilates lessen, het opstarten van mijn nieuwe onderneming and taking this big leap! Het opzetten van een nieuwe onderneming, mijn innerlijke transformatie en het feit dat ik de afgelopen maanden in zo'n hoge energie zat met nieuwe dingen ontwikkelen, veel creëren en veel delen en geven zorgde ervoor dat ik in December even weer met beide benen op de grond werd gezet en aan de signalen van mijn lichaam merkte dat het tijd was om nog beter te letten op mijn inner well being. Het bracht mij opnieuw tot keuzes maken, bepaalde dingen loslaten, helderheid creeren en vooral... mijzelf voeden! 

Jezelf voeden is zo ontzettend belangrijk. Ik kwam een tijdje terug een prachtige video van Oprah Winfrey tegen op youtube die mij ontzettend inspireerde.. ze praatte over you're inner well. Dat de belangrijkste taak die jij te doen hebt hier op deze aarde is zorgen dat je zelf 'vol' bent! Cause if you're not.... you can't share it with others.

Ik liet mijn inzichten bezinken en ging bij mijzelf na wat het geen is dat mij allemaal voed. 

Ik kwam op de volgende dingen.... het wandelen in de natuur, wandelen in het bos, het luisteren naar inspirerende podcasts, mijzelf onderdompelen in essentiele olien, mijn eigen yogapractise, bewegen, sporten, biologisch eten kopen, snuffelen in een kringloopwinkel naar mooie vaasjes of borden, kaarsen aansteken, schrijven, chats met likeminded vrouwen, het opbellen van goede vriendinnen, knippen in tijdschriften en een moodboard maken, mijn nagels lakken, gezichtsmaskers maken van haver en yoghurt, lange douches, in bad liggen, bloemen voor mijzelf kopen, een schoon huis, inspirerende video's bekijken, mantra's luisteren en meezingen, visualiseren, pilates, mooie kleding dragen, yin yoga, dansen, meditatie, edelstenen. 

Het geeft alleen al een heerlijk gevoel dit alles op te schrijven, te voelen hoeveel fijne dingen er zijn waar door ik mij gevoed voel, waardoor ik mijn innerwell opvul, waardoor ik mij rustig, gegrond en blij voel. Het zijn mijn oplaadmomentjes, mijn momenten van he he, mijn momenten van verzorging, koestering, een dekentje over mijzelf leggen, extra aandacht, extra warmte en liefde.

Want hoe meer warmte en liefde ik mijzelf geef. Hoe meer ik ook aan de wereld kan geven.

Hoe meer ik jou kan geven.

Hoe meer ik 'off service' kan zijn. 

Wat voed jouw inner well? 

Big X Vere 

Vere vermeulenComment