De weg van PuurVere tot Vere Vermeulen…. Soul Empowerment

Transformatie is het eerste wat in mij opkomt bij het delen van deze woorden die een nieuw begin markeren.

Het is right en tijd voor deze stap…. voor mijn dromen om tot leven te komen die al zo lang in mij aan het broeden zijn. 

De kracht te voelen dat ik van betekenis kan zijn voor de ander en de wereld om mij heen. Dat ik de gave heb om mensen werkelijk te raken en te inspireren om te leven vanuit Soul Empowerment. 

 

Het werd helderder en helderder….. 

De afgelopen paar jaar ben ik zelf door een diep ontwikkel proces gegaan… waar ik op mijn 18e ooit Puur Vere gestart ben om mensen te inspireren in het leven van een gezonde leefstijl werd ik mij tijdens dit alles steeds bewuster van de connectie tussen body en mind. 

Zo viel ik langzaam in een transitie van focus op food en gezond leven… naar een innerlijk proces…. het verdiepen in de connectie body en mind.

Ik merkte dat mijn buikpijn die ik destijds veel had… heel erg samen hing met diepliggende emoties die ik vasthield in mijn lichaam. Ik verminderde mijn hardloop routine en vond steeds vaker mijn weg naar de yogamat. De plek waar ik warmte voelde, mijn hart voelde, en voelde dat er niets hoefde. Dat ik gewoon helemaal mocht zijn. Helemaal mijzelf mocht zijn. 

Een bijzonder mooi proces werd in gang gezet. 

Waarin ik ontdekte wat er allemaal aan verhalen in mijn lichaam verborgen lagen. 

Ik rolde van de ene ontdekking in de andere. Alsof ik steeds een laagje ‚stof’ wat om mij heen lag opschoonde en steeds dieper bij mijn kern kwam. Mijn buikpijn verdween langzaam door het opruimen van alle ‚stof’ die ik om mij heen had verzameld. 

Via Puur Vere kwam ik te werken bij upcoming business in de healthbranche als online lifestyle coach. Werk dat ik met veel liefde 3 jaar gedaan heb en onwijs veel kennis heb mogen opdoen.

Werk waar ik onwijs dankbaar voor ben… omdat het mij via deze weg liet zien.. dat ik het coachen van mensen… het begeleiden op mindset… zo bijzonder krachtig vond. Ik merkte dat het mijn roeping was om mensen te helpen en up te liften. 

Het liet mij zien dat ons lichaam een weerspiegeling is voor wat er in ons van binnen eigenlijk allemaal speelt. 

Het liet mij inzien dat coachen mijn kracht is.

Het liet mij inzien dat tevredenheid en blij zijn met je fysieke lichaam niet komt door hard sporten, presteren, of bepaald dieet volgen maar met name komt… vanuit peace vinden met jezelf en een balans vinden tussen inspanning en ontspanning, een liefdevolle band met jezelf creëren.

Van binnen naar buiten werken…… that’s what its all about.

Want vanuit die liefdevolle band met jezelf…  het gezonde leven vanzelf…! Vanuit de juiste energie, vanuit de juiste intentie, een intentie vanuit liefde.. zal je vanzelf gaan bewegen, en voedzaam eten. 

Ik ontdekte dat ik het bijzonder verwarmend vond om vrouwen te mogen begeleiden naar geluk…. naar een gevoel van waardigheid.

Ik vind het fascinerend dat dit alles begint bij je mindset. 

Zo verdiepte ik mij langzaam aan steeds meer in de wisselwerking van body en mind, ontwikkelde ik mij verder als coach, en ging ik mij meer en meer verdiepen in psychologie, spiritualiteit, en leerde ik ontzettend veel van mijn eigen proces naar waardigheid, heling, en de terugkeer naar van wie ik werkelijk ben. 

Yoga werd voor mij een plek waar ik al deze componenten samen kon voegen.

Ik ontwikkelde mijn weggestopte energetische en spirituele kwaliteiten. En kwam tot de ontdekking dat het samen voegen van dit alles een bijzondere gift is. 

Light en Lift you up. 

Dat is waarom ik hier ben.

Om jou up te liften. Je in je kracht te zetten. Te laten stralen. Van binnen naar buiten.

Een liefdevolle relatie met jezelf te hebben. Je te empoweren. Je te laten voelen dat je alles kunt bereiken waar je je mind toe zet. 

Nu zijn we hier…. het nieuwe jaar in het vooruitzicht, een nieuwe cyclus ligt voor ons open, en mijn transformed business staat helemaal klaar oor jouw.

Ik sta klaar voor jouw.

To light and lift you up in life.

Big X Vere

 

Vere vermeulenComment